Getuigenissen

Partners

Top klantrecensies

LIMOSTAR was in goede staat en het proces was eenvoudig. Het bedrag was ook lager in vergelijking met andere LIMOSTAR-autobedrijven. Ze blijven kortingen geven voor aantrekkelijke tarieven..

Sophie Bailey Recensies en getuigenissen

Geweldige ervaring met de auto en het LIMOSTAR-team. Ik had Jeep Compass geboekt en het is een vlotte rit, het proces neemt een beperkte hoeveelheid tijd in beslag, wat voor de gast het belangrijkste is wat ik kan zeggen. Dit is mijn beste reis van mijn leven met een zelfrijdende auto..

Trish Weaver beoordelingen en getuigenissen

Limostar autoverhuur met chauffeur Brussel Uitstekende service. Ik heb deze jongens op al mijn reizen gebruikt. Kan ze niet verwijten wat betreft prijs, efficiëntie en manier van doen. Altijd op tijd en gezellig. Ik zou 100% aanbevelen..

Margaret Penelope Recensies en getuigenissen

Uitstekende LIMOSTAR-service De chauffeur was erg aardig, reed veilig met de auto en luisterde naar instructies wanneer dat nodig was. Ik raad deze dienst ten zeerste aan. Ik zal de service zeker weer gebruiken. Zeer tevreden klant.10..

Rachel Walker Recensies en getuigenissen
bedankt voor het kiezen

Laat uw beoordeling achter

We hopen dat je genoten hebt van je ervaring bij Limostar. We horen graag uw mening. laat je de mening

  getuigenissen

  Wat onze klanten zeggen

  LIMOSTAR was in goede staat en het proces was eenvoudig. Het bedrag was ook lager in vergelijking met andere LIMOSTAR-autobedrijven. Ze blijven kortingen geven voor aantrekkelijke tarieven.

  Sophie Bailey Recensies en getuigenissen

  Geweldige ervaring met de auto en het LIMOSTAR-team. Ik had Jeep Compass geboekt en het is een vlotte rit, het proces neemt een beperkte hoeveelheid tijd in beslag, wat voor de gast het belangrijkste is wat ik kan zeggen. Dit is mijn beste reis van mijn leven met een zelfrijdende auto.

  Trish Weaver beoordelingen en getuigenissen

  Limostar autoverhuur met chauffeur Brussel Uitstekende service. Ik heb deze jongens op al mijn reizen gebruikt. Kan ze niet verwijten wat betreft prijs, efficiëntie en manier van doen. Altijd op tijd en gezellig. Ik zou 100% aanbevelen.

  Margaret Penelope Recensies en getuigenissen

  Uitstekende LIMOSTAR-service De chauffeur was erg aardig, reed veilig met de auto en luisterde naar instructies wanneer dat nodig was. Ik raad deze dienst ten zeerste aan. Ik zal de service zeker weer gebruiken. Zeer tevreden klant.10.

  Rachel Walker Recensies en getuigenissen

  Goede service. Professionele en representatieve chauffeurs en personeel. Dat kan ik niet zeggen van alle andere bedrijven die dezelfde LIMOSTAR-service aanbieden. Beveel LIMOSTAR ten zeerste aan.

  Sarah Jason Recensies en getuigenissen

  Alle middelen van comfort zijn beschikbaar in het limostar-bedrijf. De auto's zijn nieuwe modellen en de chauffeurs hebben nog steeds veel vertrouwen en zijn altijd vriendelijk. Over het algemeen bent u zeer tevreden met limosta

  Ahmed Mimmi
  Hoog