Limousine met chauffeur brussel voor evenementen

Evenementendiensten van Limostar

Een auto huren is een geweldige optie voor reizen. Autoverhuurbedrijven met chauffeur Brussel Limostar biedt veel voordelen voor reizigers. Deze omvatten gemakkelijk transport, verzekeringen en veiligheidstrainingen voor chauffeurs. Het belangrijkste is dat autoverhuur u geld bespaart. De meeste chauffeurs kennen de beste snelkoppelingen en parkeerplaatsen. Ze kunnen u ook helpen bij het vinden van hotels, benzinestations en restaurants die zich richten op de lokale bevolking. Later kunt u de auto terugbrengen om de chauffeur af te zetten, die die avond familie in de buitenwijken kan bezoeken. Hierdoor kun je onderweg volop genieten van de stad

Limostar bestaat uit een jong en dynamisch team dat een professionele service biedt die is aangepast aan de behoeften van haar klanten.
Met een combinatie van secuur, zorgvuldig werk en vakmanschap zijn onze klanten de eersten die ons aanbevelen.
Veel meer dan een evenementenbureau, hebben we diensten gecreëerd om concreet en op het terrein te beantwoorden aan alle eisen tot in het kleinste detail van onze klanten.

Diensten
 • Residentiële seminaries
 • Evenementen
 • Zakelijke lunches en diners
 • Ongebruikelijk
 • Programma op maat
 • Congres
 • Workshops
 • Teambuilding
 • Westerse/Oosterse horeca
 • Organisatie van feesten en bruiloften
 • Fotografie en bemiddeling

Onze diensten :

6

Residentiële seminaries

Werk, rust en welzijn zijn de filosofische trend van uw bedrijf? Wij bieden residenties in een GROENE omgeving die alle apparatuur hebben die nodig is voor het houden van uw vergaderingen en locaties. Om te profiteren van een warme en wonderbaarlijke omgeving, bieden onze residentiële seminariehuizen u matig comfort voor uw teambuildingactiviteiten. Afhankelijk van de keuze van de residentie, profiteert u van persoonlijke ondersteuning in alle bescheidenheid en gastronomische catering aangeboden door onze chef-koks.

7

Evenementen

Een verscheidenheid aan ongewone plaatsen stelt u in staat om een gedenkwaardig evenement voor uw bedrijf te organiseren. Door middel van een selectie van onmisbare evenementenlocaties, zullen de etablissementen voorgesteld door ons team van professionals u adviseren en begeleiden in overeenstemming met uw organisatie. Onze missie is om u te verbazen dankzij onze operationele expertise die u een ruime keuze aan prestigieuze plaatsen biedt die overeenkomen met uw wensen. De plaatsen zijn gerangschikt volgens uw wensen, een assortiment van configuratie en aanpasbare ruimte zal u worden voorgesteld.

4

Zakelijke lunches en diners

Verras uw gasten in de creatieve restaurants in het centrum van de Europese hoofdstad. Op het menu, een zakenlunch aangeboden bij de beste restaurants van België met Belgische, Franse, Italiaanse, Europese en mediterrane gastronomische variëteiten. Ons professionele team biedt u een grote verscheidenheid aan etablissementen die rijmen op origineel en smakelijk, vergezeld van een hoffelijke service en een onvergelijkbare kwaliteit. Dankzij onze knowhow kunnen uw gasten een uitzonderlijke en gastronomische herinnering bewaren.

auto brussel

Ongebruikelijk

Maak indruk op uw gasten door hen een unieke ervaring te bieden op mythische plekken in het hart van de Europese hoofdstad. Wij bieden u ongebruikelijke plaatsen zoals, in de hoogste bol van het meest indrukwekkende monument van de hoofdstad, honderd meter boven de grond. Er zijn ook enkele ongewone restaurants in onze hoofdstad, te beginnen met het inmiddels beroemde Diner in the sky, een Made in Belgium-concept van een vliegende tafel die tegelijkertijd in de lucht hangt, een bliksemschicht die de gasten niet mogen vergeten. De bekende “Tram Experience” en “Tram de Boitsfort”, restaurants in mobiele en stationaire trams, een beleving en een uitzonderlijk concept met gastronomische menu’s. Nemo 33, het diepste duikbad ter wereld in een wel heel bijzondere setting met Thaise catering.

9

Programma op maat

Afhankelijk van uw zakelijke bijeenkomst en uw wensen, bieden wij een keuze aan locaties waarmee u zich kunt onderscheiden van de massa. Limostar biedt u een verzameling ongewone etablissementen die uw gasten een onvervangbaar en origineel evenement bezorgen. Ons professionele team begeleidt u bij het vinden van een plek in de collectie, zoals hightech zakencentra, historische huizen, ongebruikelijke restaurants in de wereld... ongrijpbare en unieke adressen voor elk van uw evenementen. De locaties kunnen naar wens worden ingericht voor een fenomenaal evenement.

10

Congres

Een congres brengt een confrontatie van ideeën en ervaringen samen waarbij één of meerdere diensten nodig zijn om een duidelijk thema te bespreken. Wij staan tot uw beschikking voor, tijdens en na het evenement om u de meest geschikte plaatsen en uitrusting aan te bieden. De kamers worden uitgerust en ingericht op een manier die uw gasten kan ontvangen en tevreden stellen. Onze prestigieuze plaatsen worden overwogen en voldoen aan de verwachtingen van klanten die vaak verschillende achtergronden hebben. Afhankelijk van het verwachte publiek, biedt ons team u tijdens uw hele voorbereiding de meest geschikte technische en geluidsapparatuur en maaltijden indien nodig.

11

Workshops

Afhankelijk van het voorgestelde thema worden de workshopruimtes op maat gemaakt en ingericht volgens uw doel binnen of buiten uw bedrijf. Wetende dat de workshops organisatie en voorbereiding vereisen, zoals een evenement, zullen de aangeboden plaatsen behoren tot de meest bewonderenswaardige plaatsen in Brussel met ultramoderne technische uitrusting. Ons team adviseert u en helpt u met de continuïteit en complementariteit van uw strategie terwijl u de indeling van de ruimte naar uw eigen wensen plant.

12

Teambuilding

Bent u op zoek naar de ultieme kans om de banden tussen collega's te versterken en onvergetelijke momenten voor uw bedrijf te delen? Wij bieden Team Building formules aan voor unieke mogelijkheden om te ontspannen buiten de professionele setting. U wilt uw medewerkers motiveren of belonen op een historisch en cultureel bevolkte plek, wij werken met ideale partners voor uw teambuilding. We bieden ook sportactiviteiten aan om het gevoel van verbondenheid met je team te vergroten en andere aspecten te bevestigen. Ons team staat tot uw beschikking om u de meest geschikte vrijetijdsmogelijkheden voor uw wensen aan te bieden.

13

Westerse/Oosterse horeca

Is een gedenkwaardige restauratie wat u zoekt? Voor onvergetelijke en unieke festiviteiten maakt u indruk op uw gasten met de oosterse keuken die wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan gerechten bereid door gerenommeerde chef-koks. Op het menu een verscheidenheid aan gastronomische keuzes vergezeld van de meest gewilde en creatieve desserts.

14

Organisatie van feesten en bruiloften

Uw verwachtingen overtreffen Van kleine tot grote bruiloften, wij zijn weddingplanners die gespecialiseerd zijn in zeer creatieve en gepersonaliseerde evenementen. U kunt er zeker van zijn dat uw bruiloft echt origineel wordt, gepersonaliseerd tot in het kleinste detail. Individueel ontworpen menu's Met een toegewijd cateringteam kunt u er zeker van zijn dat u uw gasten verwent met een menu dat bij uw dag past. Van een traditionele bruiloftsmaaltijd tot een gebraden salade in de buitenlucht, we gebruiken de meest verse seizoensingrediënten om ervoor te zorgen dat de borden leeg terugkomen.

15

Fotografie en bemiddeling

Ben je op zoek naar evenementfotografie en wil je een uitzonderlijke herinnering bewaren? Wij bieden u een service die een directe aanpak en een aangepast aspect biedt die de mooiste momenten van uw evenement tot in het kleinste detail vastlegt. We beschikken over alle benodigde apparatuur om onder alle omstandigheden foto's en video's van professionele kwaliteit te maken. Ongeacht het type evenement, onze fotograaf reist heel België door zodat u zijn creaties op alle communicatiemedia kunt uitzenden.

Privéchauffeur in Tomorrowland in Brussel, 17 JULI 2022.
belgië 2022 Antwerpen, Tomorrowland Boom Festival

Privéchauffeur in Brussel Tomorrowland Weekend 1. 15 – 17 JULI 2022. Weekend 2. 22 – 24 JULI 2022. Weekend 3. 29 – 31 JULI 2022. Recreatiegebied “De Schorre” in Boom in België.

Lees verder…

50 cent
Prive-chauffeur voor 50 cent - word rijk of sterf tijdens een rit voor het 15-jarig jubileum

Van Queens tot rode loper, dit is het atypische pad dat de Amerikaanse rapper 50 Cent volgt. Uit de arme buurten van New York,…

Lees verder…

f1
Prive-coureur bij de Belgische Formule 1 Grand Prix

Als je er altijd al van gedroomd hebt om de F1 Grand Prix van Spa-Francorchamps bij te wonen, grijp dan je kans en ga naar de training van de coureurs voor de F1 Grand Prix van België.

Lees verder

Hoog