Limostar-diensten

Diensten Autoverhuur met privéchauffeur in Brussel

Onze ligging in het centrum van Brussel, de hoofdstad van Europa, is een troef voor de organisatie van al uw verschillende evenementen en reizen. We bieden een VIP-chauffeursdienst in België en de Benelux met verschillende chauffeurs, afhankelijk van de vereisten van elke klant.

Groepsvervoer, bedrijfsevenementen, summits, officiële bezoeken en delegaties, wij verzorgen uw transport en uw evenementen, over de hele wereld.

Limostar Limousine Services biedt een op maat gemaakte autoverhuurservice met chauffeur voor al uw behoeften. Een luxe voertuig met chauffeur boekt u eenvoudig voor enkele uren tot meerdere dagen voor uw privé- of zakelijke ritten.

Voor grotere evenementen zal een Limostar Limousine Services-coördinator aanwezig zijn om het evenement in realtime te coördineren en de services te controleren. Ook is hij de contactpersoon voor de klantvertegenwoordiger ter plaatse om een effectieve communicatie te waarborgen.

Zakenreis

  • Seminar groepen
  • Congres
  • Excursies
  • Overeenkomsten
  • stimulansen
  • zakelijk bezoek

Transfers en pendeldiensten

Wij bieden vervoer tussen hotels, congrescentra, zaken en alle vertrekken en transfers naar alle luchthavens en treinstations.

Onze diensten :
s1
Diplomatieke wereld en officiële bezoeken

Limostar, jarenlange ervaring en een team van professionals opgeleid om u een uitzonderlijke service te bieden. Voor uw officiële interviews en diplomatieke missies stellen wij u prestigieuze gepantserde voertuigen ter beschikking die uw veiligheid garanderen. Limostar staat garant voor stiptheid, discretie en optimale veiligheid. Uitgebreide ervaring in het vervoeren van diplomaten stelt ons in staat om u selectieve VIP-diensten aan te bieden.

s2
Privé en VIP

Limostar limousineservices biedt u zijn wagenpark van luxe voertuigen en vele jaren ervaring ten behoeve van particulieren en VIP's. Wij passen ons aan uw wensen, verzoeken en voorkeuren aan om u een vlekkeloze persoonlijke service te bieden.

s3
Kunst & media

Wij bieden een luxe vervoersservice voor culturele evenementen, festivals en beurzen. Uitgerust met een breed scala aan voertuigen, variërend van luxe auto's tot minibussen en touringcars, bieden wij diensten aan die zijn aangepast aan uw groepsreizen of individuele reizen.

s4
Transfer van en naar Brussel en in heel Europa

De limousineservice van Limostar stelt u de auto van uw keuze en een professionele, ervaren en discrete chauffeur ter beschikking voor al uw reizen van en naar Brussel en overal in Europa.

s5
Privévervoer over land

Heeft u een auto nodig of moet u naar de locatie van uw keuze worden gereden? Wij bieden een autoverhuur en ophaalservice voor voertuigen. Limostar biedt u prestigieuze auto's en professionele chauffeurs om u veilig naar uw bestemming te brengen. Wij bieden gepersonaliseerde transportdiensten voor professionals en particulieren.

s6
Transfer luchthaven, treinstation, hotels

Wij bieden een volledig dienstenpakket voor al uw reizen van en naar treinstations, luchthavens, hotels, enz.

s7
Reisbureau

Partner van gerenommeerde bureaus, wij bieden luxe verblijven in de beste hotels voor korte of lange termijn. Wij zorgen voor uw transportstation, luchthaven, hotels… de organisatie van uitstapjes en stadsbezoeken.

s8
Excursies en rondleidingen met of zonder gids

Ontdek België en deze toeristische attracties met onze gepersonaliseerde diensten. Onze luxe voertuigen nemen je mee op ontdekking van de emoties, geschiedenis en smaken van Brussel en omgeving. Programma's van een halve dag of meer om historische monumenten en Europese instellingen te ontdekken.

s9
Evenementen en ceremonies

Wij bieden passend vervoer voor al uw persoonlijke of professionele evenementen. Vervoer van deelnemers en gasten met inachtneming van uw rooster en roosters.

s10
Levering van een of meer voertuigen volgens uw verzoek

Limostar biedt verschillende voertuigen aan, van sedans tot minibussen en touringcars voor het vervoer van individuen of groepen.

Hoog